Gün ərzində boş vaxtımın nə zaman yaranacağı əvvəlcədən məlum olmadığı üçün konkret saatlara bağlı olmayan bir internet variantı axtarıram. Bəzən səhər bir neçə dəqiqəm olur, bəzən nahar fasiləsində daha çox vaxt tapa bilirəm, axşam isə daha uzun müddət sərbəst qala bilərəm. Azərbaycanda belə çevik platformanı seçərkən günün müxtəlif saatlarında girişin sabitliyini, səhifələrin açılma sürətini və mobil cihazlarda rahat işləməsini necə qiymətləndirmək olar?
9 Views

Mənim üçün axşam istirahəti mütləq böyük bir plan demək deyil. Bəzən evdə sakitcə oturmaq, musiqi dinləmək və telefonda bir az gəzişmək kifayətdir. Son vaxtlar isə eyni tətbiqlərdə vaxt keçirmək əvəzinə yeni rəqəmsal səhifələrə baxıram. Bir neçə gün əvvəl ünvanına da belə rast gəldim. Əvvəlcə sadəcə maraq üçün açdım, sonra məlumatları oxudum və səhifəni yadda saxladım. Mənə görə, axşamını fərqli keçirmək istəyənlər üçün əlavə seçim kimi maraqlı ola bilər. Mən belə şeylərdə əvvəlcə araşdırmağa üstünlük verirəm. Qaydaları və şərtləri oxuyuram, nəyin necə işlədiyini başa düşürəm, sonra qərar verirəm. Bu, məncə, daha rahat və düşünülmüş yanaşmadır. Hər kəsin marağı eyni olmadığı üçün bir səhifəni “hamı üçün ideal” adlandırmaq da lazım deyil. Sadəcə rast gəldiyim bir alternativi paylaşmaq istəyirəm. Kiminsə marağı varsa, özü baxıb qiymətləndirə bilər. Uyğun gəlməsə, başqa variant axtarmaq onsuz da mümkündür.